Creatief dans- en vendelkamp

Wegens groot succes hebben we beslist om de inschrijvingen via mail te laten verlopen. Voor meer info omtrent beschikbaarheden gelieven te mailen naar Verhoeven.anja@telenet.be.

22-26 augustus 2022
Loerenboske
5-12 jarigen
Prijs: € 65
10- en 4-uurtje en water inbegrepen
Zelf middagmaal meebrengen (in herbruikbare doos)

Samen verkennen we de wereld van het volksdansen, van ritme en beweging.  

Spelenderwijs zullen we leren dansen en zingen onder begeleiding van enthousiaste monitoren. We voorzien ook een uitgebreid gamma aan spelletjes en knutselmomenten om de creativiteit te ontplooien en de energie een plaats te geven. Per leeftijd hebben we verschillende activiteiten zoals een vendel-zwaai-initiatie  voor de 9 – 12-jarigen.

De nadruk van dit kamp zal dus vooral liggen op ritme en beweging. We hopen op goedgemutste deelnemers om er een swingend kamp van te maken!

  • Deelnemers moeten minstens 5 jaar en maximum 12 jaar oud zijn.
  • In onze deelnameprijs van €65 is inbegrepen: gemotiveerde animatoren, een 10- en 4- uurtje, water gedurende de hele dag, voor- en na-opvang.
    Alle deelnemers brengen dus zelf een middagmaal mee in een herbruikbaar doosje.
  • Graag willen we onze deelnemers motiveren om op weg naar en van ons kamp even stil te staan bij het STOP principe (kan ik stappen, trappen, het openbaar vervoer nemen of moet ik toch gebruik maken van privé-vervoer?). Deelnemers die te voet of met de fiets komen wacht een kleine beloning.
  • Ons kamp gaat door van 22 tot 26 augustus 2022 in het Loerenboske, Maanhoeveweg te Sint-Katelijne-Waver. Telkens van 9.00 tot 16.00 uur.
    We voorzien vooropvang (van 8u tot 9u) en na-opvang (van 16u tot 17u).
  • Vragen? Verhoeven.anja@telenet.be of 0479/65.17.08